Пост-шоп – поштанска продавница

Наш циљ је да Вам све корисне и практичне ствари увек буду при руци.

XXX

Велики део асортимана Пост-шопа креиран је у складу са специфичним сезонским потребама купаца.

Коверте, поштанске марке, разгледнице и честитке, сувенири, мапе града, обрасци, амбалажа, кућни поштански сандучићи, бројеви за мобилне телефоне, хало картице и ino-call картице за међународне позиве, канцеларијски материјал, гифт и школски програм, играчке, образовна литература, белетристика, али и телефонски апарати и технички уређаји – у Пост-шопу је све на једном месту.

Код нас можете уплатити допуне за све мобилне оператере.

Разноврсност понуде зависи од величине продајног места.

Продаја шире палете производа организована је на 32 специјализованa Пост-шоп продајнa местa, док се у 200 већих пошта продају посебно изабрани артикли из асортимана.

Пост-шоп специјализоване поштанске продавнице

Одређене производе из Пост-шоп асортимана можете купити и на обележеним продајним шалтерима у свим Поштама у Србији.

Специјалне поруџбине

Позовите 011 3607 545 и поручите веће количине артикала, попут сандучића, коверата, пакетске амбалаже или неког другог производа, који су Вам неопходни у свакодневној организацији и раду. Гарантујемо кратак рок испоруке у пошти коју одаберете.

Сезонске акције

Трудимо се да током целе године редовно пратимо сезонске потребе купаца и обрадујемо Вас приступачним акцијским ценама. „Школа зове!”, „Направи свој пакетић” и „Добра цена” само су неке акције у оквиру Пост-шоп понуде.

Погледајте најновије каталоге и информишите се о акцијама у току.

Каталог славски програм

Каталог техничких уређаја

Интернет куповина

Пишите нам, позовите телефоном или дођите у најближу пошту да разговарамо. Сугеришите све што Вам је неопходно, а недостаје у нашој понуди.

Важно нам је шта мислите.

Повезане услуге и информације