Postshop - O usluzi

Post-šop – poštanska prodavnica

Naš cilj je da Vam sve korisne i praktične stvari uvek budu pri ruci.

XXX

Veliki deo asortimana Post-šopa kreiran je u skladu sa specifičnim sezonskim potrebama kupaca.

Koverte, poštanske marke, razglednice i čestitke, suveniri, mape grada, obrasci, ambalaža, kućni poštanski sandučići, brojevi za mobilne telefone, ino-call kartice za međunarodne pozive, kancelarijski materijal, gift i školski program, igračke, obrazovna literatura, beletristika, ali i telefonski aparati i tehnički uređaji – u Post-šopu je sve na jednom mestu.

Кod nas možete uplatiti dopune za sve mobilne operatere.

Raznovrsnost ponude zavisi od veličine prodajnog mesta.

Prodaja šire palete proizvoda organizovana je na 32 specijalizovana Post-šop prodajna mesta, dok se u 200 većih pošta prodaju posebno izabrani artikli iz asortimana.

Post-šop specijalizovane poštanske prodavnice

Određene proizvode iz Post-šop asortimana možete kupiti i na obeleženim prodajnim šalterima u svim Poštama u Srbiji.

Elektronska poštanska prodavnica e–Post shop

Od sada odabrane artikle iz našeg asortimana možete poručiti putem elektronske prodavnice e–Post shop, kojoj se pristupa preko internet stranice: https://epostshop.posta.rs.

Specijalne porudžbine

Pozovite 011 3607 545 i poručite veće količine artikala, poput sandučića, koverata, paketske ambalaže ili nekog drugog proizvoda, koji su Vam neophodni u svakodnevnoj organizaciji i radu. Garantujemo kratak rok isporuke u pošti koju odaberete.

Sezonske akcije

Tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika, obradujte svoje najmilije prigodnim poklonom iz našeg prodajnog asortimana „Praznici nam stižu“.

Praznični gift program koji smo spremili za vas u preko 50 pošta, učiniće da vaš poklon već na prvi pogled izmami osmeh.

Vratite se tradiciji i svojim dragim prijateljima čestitajte i poželite srećne praznike i događaje, uz neki od mnogobrojnih prigodnih motiva iz naše palete čestitki.

Lepe, zanimljive, edukativne i prigodne poklone, iz našeg novogodišnjeg Kataloga, možete pronaći u nekom od 32 specijalizovana Post-šop prodajna mesta, kao i u većim poštama u Srbiji.

Post-šop novogodišnji katalog

Pored proizvoda iz kataloga na našim prodajnim mestima možete pronaći još puno lepih i prigodnih poklona, kao što su Božićna parica, igračke i knjige za decu, knjige za odrasle, rokovnike i slične proizvode koji mogu da budu lep poklona za vaše najmilije.

Trudimo se da tokom cele godine redovno pratimo sezonske potrebe kupaca i obradujemo Vas pristupačnim akcijskim cenama. „Škola zove!”, „Napravi svoj paketić” i „Dobra cena” samo su neke akcije u okviru Post-šop ponude.

Pišite nam, pozovite telefonom ili dođite u najbližu poštu da razgovaramo. Sugerišite sve što Vam je neophodno, a nedostaje u našoj ponudi.

Važno nam je šta mislite.

Povezane usluge i informacije