Инфо - Сервисне информације

Издвојени корпоративни шалтер поште 11101 Београд 1, у ТЦ „Рајићева”, Кнеза Михаила 54 у Београду, трајно престаје са радом 1. децембра 2021. године.

Шалтер ће у уторак 30. новембра радити у редовном радном времену.

Пошта 17540 Босилеград, у улици Георги Димитрова 65, реновирана је и отворена 20. новембра. Поред услуга пријема, испоруке и доставе пошиљака, новчаног пословања, мењачких послова, продаје акција и трансфера новца Western Union, грађанима је сада 24 сата доступан и банкомат.

Радно време поште је радним данима од 8 до 14.30 часова, а суботом од 8 до 12.30 часова.

У пошти 17540 Босилеград на посебним шалтерима пословаће и Телеком Србија, Банка Поштанска штедионица и компанија Дунав осигурање, а.д.о. Београд.

 

Нови издвојени шалтер поште 11420 Смедеревска Паланка 1, на адреси Вука Караџића 25, у оквиру пословног простора намењеног пружању услуга грађанима у СО Смедеревска Паланка, почиње са радом у четвртак 18. новембра.

Издвојени шалтер обавља услуге платног промета – уплате и исплате, пријем писмоносних пошиљака у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају, продају вредносница и комисионе робе.

Радно време шалтера je од 8 до 15 часова радним данима.

Нова пошта 11083 Београд 144, на адреси Прве пруге 1 у Земуну, почела је са радом у понедељак 15. новембра. Пошта обавља пријем, испоруку и доставу пошиљака, услуге новчаног пословања и мењачких послова.

Радно време je од 8 до 19 часова радним данима, а суботом од 8 до 15 часова.

Исплата пензија за октобар 2021. године за кориснике из категорије запослених, почиње у среду 10. новембра: за кориснике који пензију примају преко текућих рачуна, за кориснике којима се исплата пензија врши путем налога за исплату доставом на кућне адресе или на шалтерима пошта, као и за кориснике којима се исплата пензија врши путем налога за исплату са текућих рачуна доставом на кућне адресе или на шалтерима пошта.