Инфо - Сервисне информације

Правним лицима која имају потребу за дистрибуцијом пошиљака масе од 50 до 100 килограма, доступна је логистичка услуга (превоз палетизоване робе и колета) Поште Србије. За ову врсту пошиљака, у сарадњи са сваким појединачним корисником, креирамо оптимална индивидуална пословна решења у складу са расположивим капацитетима и уговореним роковима уручења.

За правна лица су доступне и нестандардне Post Express услуге за пошиљке масе од 20 до 50 килограма, као и за пошиљке са димензијама преко 60х50х50cm и оне су предмет посебног уговора.

Стандардне Post Express услуге доступне су и физичким и правним лицима, у складу са ценовником Post Express услуга и оне обухватају слање пошиљака масе до 20 килограма и димензија до 60х50х50cm, са опцијама испоруке „Данас за данас“ и „Данас за сутра“ са роком уручења нардног дана до 12 односно 19 часова.

Правна лица, која имају потребе за логистичком услугом, односно нестандардном Post Express услугом, упит могу послати мејлом на usluge@posta.rs

Поводом наступајућих празника: Први мај – Међународни празник рада и верског празника православни Ускрс, нерадни дани биће од 30. априла до 4. маја.

У поменуте дане радиће само дежурне поште чији списак можете видети овде.

Пошта Србије парцијално је обновила међународни поштански саобраћај за Аустралију.

Од уторка, 20. априла, у поштама ће се поново обављати пријем EMS пошиљака и авио писмоносних пошиљака за Аустралију.

Списак дестинација у које је могуће слати поштанске пошиљке

Од данас, 19. 4. 2021. године, пошта 11222 Београд 89 ради на новој локацији у насељу Јајинци – Булевар ЈНА 56.

Радно време поште остаје непромењено: од понедељка до петка од 8.00 до 19.00 часова, а суботом од 8.00 до 13.00 часова.

Пошта се до сада налазила у Булевару ЈНА 98.

Од данас, 12. априла 2021. године, поново раде поште које се налазе у трговинским центрима отвореног и затвореног типа, а које су биле привремено затворене у складу са Наредбом о радном времену и просторним ограничењима за време неповољне епидемиолошке ситуације током трајања заразне болести ковид 19.

Списак пошта у тржним центрима