Инфо - Сервисне информације

У понедељак, 28. септембра, почеo је са радом издвојени корпоративни шалтер поште 11460 Барајево. Издвојени шалтер налази се у Улици 20. октобрa 2 и функционише у склопу Месне заједнице „Гај”.

Радно време издвојеног корпоративног шалтера је од понедељка до петка од 8 до 13.30 часова, а суботом од 8 до 13 часова.

РРЈ „Смедерево, Пожаревац, Зајечар, Бор”, ПЈ „Зајечар“ објављује оглас о јавној продаји робе садржане у неиспоручивим пошиљкама којима је истекао рок чувања, која ће бити одржана 29.09.2020. године са почетком у 9 часова, у просторијама поште 19000 Зајечар 1, Драгослава Срејовића бр. 13, Зајечар. Списак робе можете погледати овде.

Данас је почела са радом пошта 22307 Сурдук у Улици цара Лазара 22, у Сурдуку, Општина Стара Пазова. Радно време поште 22307 Сурдук je радним даном од 7 до 14 часова.

Такође, отворена је и пошта 11282 Петровчић у Улици Душана Вукасовића 1 у насељу Петровчић, Градска општина Сурчин. Радно време поште 11282 Петровчић је радним даном од 8 до 11 часова.

У поштама Сурдук и Петровчић корисницима су на располагању услуге пријема и испоруке пошиљака, као и услуге платног промета.

Од 7. септембра пошта 11120 Београд 35 поново ради на старој адреси – Краљице Марије број 3. Радно време поште је радним даним данима од 8 до 19 часова и суботом од 8 до 15 часова.

У адаптираном пословном простору, на 8 шалтерских места корисницима су на располагању различите услуге: пријем и испорука пошиљака, услуге платног промета и мењачких послова, услуга Пост-експорт, маркетиншке услуге и друго.

Пошта Србије поново je успоставила међународни поштански саобраћај са Кенијом, тако да сада отпрема пошиљке ка 78 земаља.

Подсећамо да, услед ограниченог авио-саобраћаја као последице мера које се на глобалном нивоу спроводе у циљу спречавања ширења вируса SARS-CoV-2, међународни поштански саобраћај отежано функционише у целом свету.

Због ограничења у транспорту пошиљака, као и организације рада појединачних поштанских оператора, могућа су кашњења или обуставе у поштанском саобраћају према појединим земљама.

Списак земаља у које је могуће слати поштанске пошиљке