Инфо - Сервисне информације

Доставна пошта 24210 Бајмок, чији су капацитети три шалтера и три рејона, данас је дочекала кориснике у новом руху.

Око 7.500 житеља и 300 правних лица овог бачког места крај мађарске границе, добили су модерну и функционалну пошту, која им стоји на располагању како за класичне тако и за савремене поштанске и платне сервисе радним данима од 7 до 17 часова, а суботом од 7 до 12 часова.

Улагањем од око 4,5 милиона динара у реновирање и опремање бајмочке поште, Јавно предузеће „Пошта Србије” потврђује опредељење да унапређује квалитет своје мреже и услуга, чинећи их једнако приступачним за све становнике Србије, чиме презентује друштвено-одговорну пословну праксу и доприноси равномерном регионалном развоју.

Један од најприступачнијих јавних сервиса, Пошта Србије, обрадовала је своје кориснике новим одредиштем за услуживање на Звездари.

Данас је отворена савремена пошта пријемно-испоручног типа 11056 Београд 154 у ул. Димитрија Туцовића 148.ž

Свима који дођу у нову пословницу по поштанске или платне услуге, на располагању су три шалтера, и то радним данима од 8 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Новоотворена пошта ће опслуживати приближно 15.000 становника у 5.515 домаћинстава, као и 1.036 правних лица која послују у овом делу Београда.

Данас су корисницима поштанских и платних услуга отворена врата реновиране пословнице у Калуђерици. Пошта на адреси Краља Петра Првог 7а опслужује око 27.000 становника или 7.300 домаћинстава, као и више од 1.800 правних лица која послују у овом насељу општине Гроцка.

У модерно опремљеном и комфорнијем простору, на четири шалтера, корисници могу да добију све врсте класичних и савремених услуга радним данима од 8 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Пошта 11130 Калуђерица је задужена и за доставу у овом делу Београда, која је организована кроз десет доставних рејона и два рејона специјализоване доставе.

Отварање реновиране поште у Калуђерици још један је доказ посвећености Поште Србије не само да шири своју пословну мрежу већ и да константно побољшава њен квалитет, пратећи потребе и корисника и запослених.

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да се прекид поштанског саобраћаја са Боливијом наставља до 31. марта 2018. године.

Данас је отворена пошта у Тржном центру „Авив парк”, у Улици Живка Давидовића 86 на Звездари.

Нова јединица поштанске мреже пријемно-испоручног је типа и у њој корисници на три шалтера могу добити све поштанске и платне услуге.

Радно време поште 11055 Београд 153 је од понедељка до суботе од 8 до 19 часова.

Осим за посетиоце Тржног центра „Авив парк”, нова пословница Поште Србије допринеће подизању квалитета услуга и значиће приступачније сервисе за око 12.000 становника и 770 правних лица овог дела Звездаре.