Инфо - Сервисне информације

Пошта 26335 Гудурица отпочела је са радом у новим пословним просторијама и на новој адреси Нушићева 8 у Гудурици.

Пошта пружа услуге новчаног пословања, пријема, испоруке и доставе пошиљака, у радном времену од 7 до 14 часова радним данима.    

Уговорна пошта 32303 Брђани отворена је у насељу Брђани на адреси Деспотовачка број 102.

Пошта 32303 Брђани пружа услуге уплате и исплате новца и пријема и доставе пошиљака, у радном времену од 8 до 13 часова радним данима.

Поводом наступајућег верског празника Божић, обавештавамо кориснике да ће нерадни дани бити 7. и 8. јануар 2024. године, када ће радити дежурне поште. Оба дана празника, поште на граничним прелазима Батровци, Шид, Чукарка и Хоргош, као и на административним прелазима Јариње и Брњак радиће непрекидно, као и београдска Главна поште у Таковској 2.

На Божић, у недељу 7. јануара, поред београдске Главне поште, дежураће пошта у Булевару Вудроа Вилсона бб („Зимска бајка”) и пошта на аеродрому Никола Тесла. Изузев поште на граничном прелазу Сремска Рача, радиће поште на свим административним и граничним прелазима.

Другог дана Божића, у понедељак 8. јануара, биће отворено 68 пошта у целој земљи, у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима. Радиће поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште на Златибору и Копаонику и на граничним и административним прелазима, и друге дежурне поште.

У суботу 6. јануара 2024. године, поште са целодневним радним временом суботом радиће скраћено до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16, у улици Булевар Вудроа Вилсона бб (Зимска бајка), 6. јануара, радиће у времену од 13 до 20.30 часова.

Списак пошта које ће дежурати током божићних празника, погледајте овде.

 

Пошта 22260 Шид на граничном прелазу Шид, у понедељак 1. јануара 2024. године, дежураће од 19 до 24 часа. У уторак 2. јануара и на Божић, у недељу 7. јануара, пошта 22260 Шид биће отворена нон-стоп.

На државни празник – Нова година, 1–2. јануара, и на верски празник Божић, 7. јануара 2024. године, радиће дежурне поште. Свих дана празника Главна пошта у Таковској 2 у Београду и поштe на граничним прелазима Батровци, Хоргош и Чукарка и административним прелазима Јариње и Брњак, радиће нон-стоп.

У понедељак 1. јануара и у недељу 7. јануара, у Београду дежураће Главна пошта, пошта у Булевару Вудроа Вилсона бб („Зимска бајка”) и пошта на аеродрому Никола Тесла. Изузев поште на граничном прелазу Сремска Рача, радиће поште на свим административним и граничним прелазима.  

У уторак 2. јануара, биће отворене 64 поште у целој земљи, у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима. Радиће поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште на Златибору и Копаонику и на граничним и административним прелазима, и друге дежурне поште.

У недељу 31. децембра и у суботу 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено, до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16 у Булевару Вудроа Вилсона бб „Зимска бајка”, 31. децембра, радиће од 13 до 19 часова.

Списак свих пошта које ће радити током предстојећих празника, са радним временима, погледајте овде.