Инфо - Сервисне информације

Поводом наступајућег верског празника Божић, обавештавамо кориснике да ће нерадни дани бити 7. и 8. јануар 2024. године, када ће радити дежурне поште. Оба дана празника, поште на граничним прелазима Батровци, Шид, Чукарка и Хоргош, као и на административним прелазима Јариње и Брњак радиће непрекидно, као и београдска Главна поште у Таковској 2.

На Божић, у недељу 7. јануара, поред београдске Главне поште, дежураће пошта у Булевару Вудроа Вилсона бб („Зимска бајка”) и пошта на аеродрому Никола Тесла. Изузев поште на граничном прелазу Сремска Рача, радиће поште на свим административним и граничним прелазима.

Другог дана Божића, у понедељак 8. јануара, биће отворено 68 пошта у целој земљи, у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима. Радиће поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште на Златибору и Копаонику и на граничним и административним прелазима, и друге дежурне поште.

У суботу 6. јануара 2024. године, поште са целодневним радним временом суботом радиће скраћено до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16, у улици Булевар Вудроа Вилсона бб (Зимска бајка), 6. јануара, радиће у времену од 13 до 20.30 часова.

Списак пошта које ће дежурати током божићних празника, погледајте овде.

 

Пошта 22260 Шид на граничном прелазу Шид, у понедељак 1. јануара 2024. године, дежураће од 19 до 24 часа. У уторак 2. јануара и на Божић, у недељу 7. јануара, пошта 22260 Шид биће отворена нон-стоп.

На државни празник – Нова година, 1–2. јануара, и на верски празник Божић, 7. јануара 2024. године, радиће дежурне поште. Свих дана празника Главна пошта у Таковској 2 у Београду и поштe на граничним прелазима Батровци, Хоргош и Чукарка и административним прелазима Јариње и Брњак, радиће нон-стоп.

У понедељак 1. јануара и у недељу 7. јануара, у Београду дежураће Главна пошта, пошта у Булевару Вудроа Вилсона бб („Зимска бајка”) и пошта на аеродрому Никола Тесла. Изузев поште на граничном прелазу Сремска Рача, радиће поште на свим административним и граничним прелазима.  

У уторак 2. јануара, биће отворене 64 поште у целој земљи, у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима. Радиће поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште на Златибору и Копаонику и на граничним и административним прелазима, и друге дежурне поште.

У недељу 31. децембра и у суботу 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено, до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16 у Булевару Вудроа Вилсона бб „Зимска бајка”, 31. децембра, радиће од 13 до 19 часова.

Списак свих пошта које ће радити током предстојећих празника, са радним временима, погледајте овде.

Обавештавамо вас да ће у сарадњи са Друштвом новосадских филателиста, у пошти 21101 Нови Сад, у периоду од 25.12.2023. до 29.02.2024. године бити постављена изложба о развоју поштанског саобраћаја на подручју Новог Сада и Петроварадина.

Повод за изложбу су два значајна јубилеја – 270 година поште у Петроварадину и 170 година од отварања прве поште у Новом Саду.

Свечано отварање изложбе је 26.12.2023. године у 18 часова, а сви заинтересовани могу присуствовати отварању.

Нова корпоративна пошта 19308 Неготин отворена је данас на адреси Трг Ђорђа Станојевића број 7 у Неготину.

Пошта пружа све врсте услуга новчаног пословања, мењачнице и пријема пошиљака.

Радно време је радним данима од 7 до 14.30 часова.