Инфо - Сервисне информације

Током васкршњих празника, од 14. до 17. априла 2023. године, радиће дежурне поште у Београду и другим градовима и поште на граничним и административним прелазима – укупно 82 поште у целој земљи.

Свих дана празника, Главна пошта у Таковској 2 у Београду, пошта на аеродрому Никола Тесла и поштe на граничним и административним прелазима, радиће неизмењено – нон-стоп.

У петак и суботу 14-15. априла и понедељак 17. априла, радиће поште у тржним центрима у Београду, Крагујевцу, Панчеву, Сремској Митровици и Шапцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Сомбору и Зрењанину. Дежураће и друге поште у свим већим градовима и туристичким центрима.

На Васкрс, у недељу 16. априла, радиће београдска Главна пошта, пошта на аеродрому Никола Тесла и поште на граничним и административним прелазима.

Списак дежурних пошта са радним временима можете погледати овде.

Уговорна пошта 36326 Веље Поље отпочела је са радом у насељу Веље Поље у општини Тутин, Веље Поље бб.

Пошта пружа услуге уплате и исплате, пријема пошиљака и продаје поштанских вредносница.

Радно време је радним данима од 8 до 14 часова.

У Краљеву је у Спортском центру Ибар, Душана Поповића 41/а, у заједничкој просторији са Полицијском управом Краљево, отворен издвојени корпоративни шалтер поште 36103 Краљево 3.

На шалтеру се пружају платне услуге – уплате/исплате, радним даном од 7 до 19 часова.

Током празновања католичког Ускрса, од 7. до 10. априла 2023. године, 33 поште на подручју Војводине неће радити.

Међу њима, 19 је пошта у насељима на подручју Суботице које неће радити – у Адорјану, Бачким Виноградима, Бикову, Богарашу, Ђурђину, Горњем Брегу, Гунарошу, Хајдукову, Кевиу, Малим Пијацама, као и у Мартоношу, Орому, Сенти 2, Суботици 15, Шупљаку, Торњошу, Тотовом Селу, Трешњевцу и Утринама. Затворено ће бити и шест пошта на подручју Новог Сада: у Кисачу, Лугу, Пивницама, Селенчи, Гложану, Кулпину, две на подручју Панчева, у Дебељачи и Падини, четири на територији Сомбора – у Лалићу, Богојеву, Бачком Моноштору и Бачком Брегу, и две поште у насељима Торда и Тоба на подручју Зрењанина.

У петак 7. априла и понедељак 10. априла, 19 пошта на подручју Суботице и Зрењанина радиће скраћено, док ће у суботу 8. априла радити у редовном радном времену. Изузетак је пошта 23206 Мужља која ће радити скраћено током свих празничних дана.

Списак пошта које неће радити за католички Ускрс можете видети овде.

Списак пошта које ће радити скраћено, са радним временима, можете погледати овде.

Током одржавања међународних сајмова – Сајам наутике, лова и риболова, Сајам грађевинарства (UFI) SEЕBBE и Сајам хортикултуре BEOPLANT FAIR, у периоду од 6. до 10. априла и од 24. до 27. априла 2023. године, пошта 11146 Београд 46 на Београдском сајму радиће по измењеном радном времену:

- од 6. до 10. априла, од 8 до 18 часова,

- од 24. до 27. априла, од 8 до 19 часова.

На Поштином пункту на платоу код улаза у Халу 1а, у истом периоду, пружаће се услуге уплате и исплате новца, мењачнице и пријема пошиљака, у радном времену од 10 до 18 часова (6–10. априла) и од 10 до 19 часова (24–27. априла).