Инфо - Сервисне информације

У просторијама Полицијске управе Крушевац, на адреси Стевана Синђелића 1, отворена је нова издвојена пошта 37110 Крушевац.

На једном аутоматизованом шалтеру, пошта 37110 у ПУ Крушевац пружа услуге уплате и исплате и пријема пошиљака, у радном времену од понедељка до петка од 8 до 15.30 часова.

Локацији нове издвојене поште 37110 Крушевац гравитира око 1.040 становника, односно 410 домаћинстава и 80 правних лица. У окружењу, најближа јој је пошта 37000 Крушевац у Немањиној 2.

На државни празник Сретење – Дан државности Србије, у среду и четвртак 15. и 16. фебруара 2023. године, радиће 72 дежурне поште – у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима, као и поште на граничним и административним прелазима.

У Београду, поред Главне поште у Таковској 2, и поште на аеродрому Никола Тесла којe радe уобичајено 24/7, радиће и поште у тржним центрима, у „Универекспорт” објектима и још шест дежурних пошта у граду.

Отворене ће бити поште у тржним центрима у Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору, у „Рода” објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу, Шапцу, поште на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште у градовима широм Србије.

По неизмењеном радном времену радиће поште на граничним и административним прелазима – нон-стоп.

Списак свих дежурних пошта са радним временима можете погледати овде.

ЈП „Пошта Србије“ Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације која ће се одржати дана 23.2.2023. године.

Предмет продаје су путничка и теретна возила. Лицитација се реализује као појединачна продаја возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају претежно београдским радним јединицама, а лоцирана су на адреси Кумодрашка 248.

Возила која су предмет лицитације и све неопходне информације у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

Ажуран списак дестинација за које Пошта Србије врши отпрему поштанских пошиљака у међународном поштанском саобраћају можете погледати овде.

Уговорна пошта 14111 Ваљево отпочела је са радом на адреси Оца Јустина 6. На два шалтера пошта пружа услуге платног промета и пријем пошиљака, док издвојени шалтер поште 14111 Ваљево пружа услуге платног промета на адреси Владе Даниловића 13.

Радно време поште 14111 Ваљево је радним данима од 8 до 17 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Радно време издвојеног шалтера је радним данима од 8 до 16 часова, суботом од 8 до 12 часова.