Пошта Србије - Проширени колегијум о развојним плановима

16.12.2021.

Проширени колегијум о развојним плановима

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Ђорђевић данас је на проширеној седници колегијума којој су присуствовали директори радних јединица, директори регионалних радних јединица, помоћници директора регионалних радних јединица у подручним јединицама, као и управници 50 пошта, упознао руководство са плановима пословања Предузећа.

Ђорђевић је посебно истакао развојне планове усмерене на технолошко и организационо унапређење пословања, материјални положај запослених и побољшање корисничког искуства, пре свега кроз ширење поштанске мреже и побољшање изгледа и функционалности пословница широм земље. Такође, представљени су и план и кораци који подразумевају технолошку модернизацију транспортне флоте, сортирних и прерадних капацитета, као и осавремењавање и ефикаснију испоруку крајњим корисницима путем увеођења мреже пакетомата.

Како би се додатно испитало тржиште и проверио квалитет услуга које пружа Предузеће, од наредне године планирано је увођење „тајног купца” на територији целе Србије, у циљу унапређења квалитета и повећања задовољства корисника, закључио је Ђорђевић.