Пошта Србије - Додељена признања за најбоље запослене у првом тромесечју 2021. године

9.6.2021.

Додељена признања за најбоље запослене у првом тромесечју 2021. године

Признања „Најбољи радник”, која се традиционално додељују запосленима у области технолошких послова за први квартал текуће године, уручена су данас на пригодној свечаности у просторијама седишта Предузећа. Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић овом приликом захвалио је колегама на изузетном професионалном ангажовању и честитао на оствареним пословним резултатима.

Признања „Најбољи радник” додељују се у шест категорија – најбољи поштар, најбољи достављач/возач, најбољи шалтерски радник, најбољи управник, најбољи контролор/благајник и најбољи радник у области прераде поштанских пошиљака. Најбољи запослени бирају се на основу највиших оцена за квантитет и квалитет обављеног посла, стручност, поузданост, квалитет комуникације са колегама и корисницима, флексибилност и високу мотивацију, а додатни критеријуми су и похвале корисника услуга, као и иницијативе за унапређење рада.

Добитници награда за најбољег поштара првог квартала су Зоран Алексић, Владимир Амиџић, Зоран М. Милошевић и Сокле Лозановски. Најбољи шалтерски радници су Весна Марков, Снежана Стевановић, Невенка Радуловић и Драгана Перовић, најбољи управници Иван Стојилковић и Синиша Стојановић, најбољи достављач Иван Милосављевић, најбољи радник у преради поштанских пошиљака Милош Јанковић и најбољи контролор Роберт Фукс.