Пошта Србије - Пошти уручено признање Миљеник потрошача

13.5.2021.

Пошти уручено признање Миљеник потрошача

Данас су у свечаној сали Скупштине Града уручена признања Миљеник потрошача, која ове године први пут додељује Удружење „Моја Србија”, уз подршку Града Београда. Пошта Србије добитник је признања за омиљени бренд у категорији транспорта робе и путника. Награду je примио Зоран Ђорђевић, вршилац дужности директора Поште Србије.

„Хвала на признању и указаном поверењу. Велико нам је задовољство када доминантну позицију Поште на тржишту и поред изузетне конкуренције, потврде потрошачи. У обавези смо да наше услуге стално усавршавамо, управо по њиховој мери, засноване на савременим технологијама, уз гарантовану најширу доступност, квалитет и поузданост”, рекао је директор Ђорђевић.

Признања „Миљеник потрошача” додељују се искључиво на основу гласова потрошача, по принципу и искуству десетогодишњег организовања акције „Мој избор”. Добитници су изабрани у 30 категорија, у конкуренцији 1.500 најпознатијих брендова на домаћем тржишту, без обзира на њихово порекло и порекло компаније у чијем се власништву налазе. Финално гласање спроведено је током марта и априла на територији Србије, методом „лице у лице”.