Пошта Србије - Пошта Србије добитник признања Мој избор за 2021.

28.4.2021.

Пошта Србије добитник признања Мој избор за 2021.

Пошта Србије добитник је признања Мој избор 2021, у категорији Транспорт, у једанаестој акцији избора најбољих домаћих производа и брендова у Србији, коју је спровело Удружење Моја Србија, уз подршку Града Београда. Да је Пошта међу омиљеним домаћим брендовима показали су гласови потрошача у конкуренцији 1.000 домаћих производа и брендова у 24 категорије.

„Признање Мој избор од посебног је значаја за Пошту Србије и њене запослене, управо јер говори о дубоком поверењу потрошача које поклањају Пошти, као и да нас наши корисници препознају како по квалитету услуга, тако и по константним напорима на подизању стандарда у пословању”, истакао је Зоран Ђорђевић, в. д. директора Поште Србије.

Престижно признање Мој избор, за категорију Транспорт, Пошта Србије добија четврту годину заредом. Само недељу дана раније овог априла, Пошта је добила и признање „Миљеник потрошача” у првом избору Удружења Моја Србија, за омиљене брендове на тржишту Србије без обзира на порекло, у категорији Транспорт робе и путника, такође на основу највише добијених гласова потрошача.

Циљ акције Мој избор је да скреће пажњу потрошача на добар квалитет домаћих производа и позив да, увек када су у могућности, бирају домаће.