Пошта Србије - Пошта Србије уз Комерцијалну банку НЛБ груп и њене кориснике

21.4.2021.

Пошта Србије уз Комерцијалну банку НЛБ груп и њене кориснике

Пратећи потребе финансијског тржишта и корисника, у циљу договора и дефинисања различитих модалитета сарадње у наредном периоду, Зоран Ђорђевић, в. д. директора Поште Србије и Бојана Николић, директорка Функције услуга, данас су се састали са представницима Комерцијалне банке НЛБ груп – Властимиром Вуковићем, председником Извршног одбора Банке, и Дубравком Ђедовић Негре, саветницом Извршног одбора за привреду и инвестиционо банкарство.

Припрема и потписивање „Кровног меморандума о сарадњи”, уз дефинисање поверених послова које ће Пошта пружати у име и за рачун Банке, у најскоријем року, као и формирање стручних тимова који ће радити на реализацији оперативних планова, договорени су данас. Главна заједничка порука представника Поште и Банке, као и повољности за кориснике, су да се успостављањем ове сарадње клијентима Комерцијалне банке НЛБ груп на располагање ставља, уз постојеће експозитуре банке, и више од 1.500 пословница у целој Србији путем најраспростањеније националне инфраструктурне мреже Поште Србије.

„Заједнички нам је циљ постизање новог раста и обима услуга, као и пројекти који ће донети иновације засноване на новим партнерствима, са бенефитима за кориснике и друштво у целини”, закључио је на данашњем састанку Зоран Ђорђевић, в. д. директора Поште Србије.