Пошта Србије - Пошта Србије је омиљени домаћи бренд

6.3.2020.

Пошта Србије је омиљени домаћи бренд

Пошта Србије је омиљени домаћи бренд по мишљењу потрошача и добитник престижног домаћег признања – Мој избор за 2020. годину. На основу резултата истраживања, које је спровело Удружење Моја Србија, Пошта Србије је освојила највише гласова потрошача у категорији Транспорт, на основу чега је постала добитник овог престижног признања.

„Ове године Пошта Србије обележава 180 година постојања, што нас обавезује да  константно унапређујемо квалитет услуга уз истовремено подизање стандарда најразвијеније националне дистрибутивне мреже, која омогућава најширу доступност и гарантује квалитет по приступачним ценама и под једнаким условима за све кориснике. Стога нас радује да су корисници препознали и наградили наше напоре”, истакла је Мира Петровић, в. д. директора.

Акција Мој избор, у којој се додељују истоимена признања најбољим домаћим производима и брендовима, искључиво на основу гласова потрошача, ове године је организована по десети пут, а Пошта Србије ово престижно признање добија трећи пут заредом.

Ово је друго признање које је Пошта Србије добила од почетка године, будући да је прошлог месеца одликована Златним сертификатом, највишим стандардом за квалитет услуга у међународном поштанском саобраћају, од стране Светског поштанског савеза.