Пошта Србије - Нова возила у служби корисника

27.5.2019.

Нова возила у служби корисника

Нових 146 доставних возила за превоз терета од данас су део Поштине технолошке флоте, док ће још 111 доставних возила бити испоручено у наредним данима, набављених у складу са стратешким опредељењем унапређења логистичких капацитета и лидерском тржишном позицијом.

„Пошта Србије наставља јачање највеће и најраспрострањеније националне дистрибутивне мреже, поузданости и квалитета поштанског сервиса, истовремено идући у сусрет убрзаном развоју е-трговине и повећању броја е-пошиљака. Нова технолошка возила повећаће сигурност пошиљака у транспорту, квалитет поштанског сервиса и задовољство корисника, обезбеђујући истовремено и боље услове рада запослених”, изјавила је Мира Петровић, в.д. директора Поште Србије.

257 возила, типа Fiat Doblo Cargo 1.3MTJ, која ће бити дистрибуирана у све радне јединице широм Србије, где је предвиђено да се користe за обављање послова специјализоване доставе, обезбедиће најширу доступност, док ће технолошка флота Предузећа, бројати преко 1.700 возила на услузи корисницима.

Пошта Србије је синоним за брзину, поузданост и квалитет на пољу поштанских услугa и има доминантну позицију на комерцијалном тржишту експрес и пакетских услуга. Признање квалитету Поштиних услуга дали су и потрошачи додељујући јој награду Мој избор за омиљени бренд у 2019. години, у категорији „Транспорт”.