Пошта Србије - Потрошачи су изабрали Пост-експрес

13.5.2019.

Потрошачи су изабрали Пост-експрес

Курирски сервис Поште Србије Пост-експрес други пут заредом добитник је међународне награде „Best Buy Award” за најбољи однос цене и квалитета по мишљењу потрошача за 2019/2020. годину, у категорији услуга експрес доставе у Србији.

Награда „Best Buy Award” додељује се у организацији Међународне асоцијације за сертификацију (ICERTIAS), са седиштем у Цириху, а на основу истраживања искустава потрошача. Истраживање које је за тржиште Србије спровео ICERTIAS, показало је да је највећи број испитаника изабрао Пост-експрес, обезбедивши му статус „Бр. 1 – најбољи однос цене и квалитета”. Сертификат је доступан на линку: http://bestbuyaward.org/SERBIA-398MN51

Пост-експрес је први и водећи курирски сервис у Србији који успешно послује дуже од 16 година посредством најразвијеније националне дистрибутивне мреже и корисницима обезбеђује брз и сигуран пренос пошиљака у гарантованим роковима. У 2018. години остварен је обим од преко 9,5 милиона пошиљака, или преко 40.000 експрес пошиљака у просеку дневно у Србији, чиме на националном тржишту експрес и пакетских услуга ПЕ заузима доминантну позицију.