Пошта Србије - Састанак Поште Србије и Пошта Српске: Уговор о cарадњи и pазвоју услуга

20.9.2024.

Састанак Поште Србије и Пошта Српске: Уговор о cарадњи и pазвоју услуга 

Теслић, 20. септембар 2024. – У здравствено-рекреативном центру „Бања Врућица“ данас је одржан важан састанак делагација два јавна поштанска оператора, на челу са Зораном Анђелковићем, в.д. директора Поште Србије и Миладином Радовићем, директором Пошта Српске.

Овај сусрет је био фокусиран на унапређење поштанских услуга у међународном поштанском саобраћају, као и на успостављање сарадње на новим пројектима. Пошта Србије, као водећи јавни поштански оператoр, наглашава важност ефикасне међудржавне комуникације. Поштански саобраћај између Србије и Републике Српске одликује се несметаним радом захваљујући одличним односима управа и преданом труду запослених.

У оквиру догађаја, данас су свечано отворене 19. радничко-спортске игре „Поштаријада 2024“, где ће се такмичити 450 радника, укључујући 50 представника Поште Србије, који ће по први пут равноправно учествовати у разним дисциплинама, попут малог фудбала, одбојке, кошарке, стоног тениса, шаха, стрељаштва и брзог ходања.

„Наша сарадња са Поштама Српске је кључна за даљи развој поштанских услуга у региону. Верујемо да заједничким снагама можемо додатно побољшати услуге које пружамо нашим корисницима,“ истакао је директор Поште Србије.

Овај састанак и спортске игре симболизују заједништво и напредак два поштанска система, а Пошта Србије наставља да игра кључну улогу у јачању веза између земаља.