Пошта Србије - Синдикат ПТТ Србије одржао Главни одбор у Новом Саду

19.9.2024.

Синдикат ПТТ Србије одржао Главни одбор у Новом Саду

У Новом Саду је одржан састанак Главног одбора Синдиката ПТТ Србије којем је присуствовао и в.д. директора Поште Србије Зоран Анђелковић.

На састанку је вођен конструктиван разговор о актуелним питањима у пословању Поште Србије, ширењу нових услуга, развоју логистичких капацитета, као и о будућим плановима.

Директор Анђелковић упознао је представнике Синдиката са новостима везаним за ширење мреже пакетомата, плановима за роботизацију регионалних поштанско-логистичких центара, као и плановима за њихову обнову и изградњу нових објеката неопходних за побољшање процеса рада. Он је изразио оптимизам поводом развоја пост-експрес услуга и истакао да је циљ да се услуге консолидују и унапреди ефикасност у испоруци пошиљки.

Посебно важан део дискусије био је посвећен стању на Косову и Метохији. Директор Анђелковић пружио је гаранције да ће сви запослени на Косову и Метохији задржати своје послове и да се ради на проналажењу адекватног решења како би Пошта Србије наставила са радом, укључујући и ангажовање нових радника.

Представници Синдиката имали су прилику да Анђелковићу изложе конструктивне предлоге који би помогли унапређењу процеса рада, такође и да му постављају питања на која је он одговорио.