Пошта Србије - Директор Поште Србије у Ваљеву: Јачање сарадње и нове услуге

16.9.2024.

Директор Поште Србије у Ваљеву: Јачање сарадње и нове услуге

Зоран Анђелковић, в.д. директора Поште Србије посетио је данас Ваљево где се састао са градоначелником Лазаром Гојковићем.

Током овог сусрета разговарало се о унапређењу и јачању постојеће сарадње између Поште Србије и града Ваљева, са акцентом за увођење нових услуга које би додатно побољшале квалитет поштанских и логистичких услуга како за грађане и привреду.

Анђелковић је представио планове Поште Србије, укључујући и најаву изградње стандардизованих хала које ће омогућити подршку брзорастућој онлајн трговини, као значајном сегменту савременог пословања. Поред тога, директор Анђелковић, истакао је важност сарадње са локалном самоуправом и додао да ће Пошта Србије наставити да се развија у складу са потребама заједнице, пружајући свеобухватне и иновативне услуге.

Након састанка са градоначелником, директор је у друштву директора Регионалног центра Ваљево, Владимиром Крсмановићем, обишао главну пошту у Ваљеву. Том приликом је разговарао са запосленима на шалтерима и у преради, истакавши важност њиховог рада и посвећености у свакодневном пружању поштанских услуга.

Данашња посета Ваљеву била је идеална прилика да се обиђе „Публик“ и њихов складишни простор. Размотрене су могућности будуће сарадње и даљег развоја поштанских и логистичких услуга у региону. Ова посета је још један корак ка јачању партнерских односа и унапређењу капацитета Поште Србије на локалном и регионалном нивоу.