Пошта Србије - Директор Зоран Анђелковић посетио Сремску Митровицу и Руму

12.9.2024.

Директор Зоран Анђелковић посетио Сремску Митровицу и Руму

Зоран Анђелковић, в.д. директора Поште Србије, са извршним директорима Владимиром Шарићем и Милошем Ђурићем, данас је посетио Сремску Митровицу и Руму.

 

У Сремској Митровици разговарали су са градоначелником Сремске Митровице, Браниславом Недимовићем. Посета је имала за циљ разматрање стратешких пројеката у циљу модернизације поштанских услуга и инфраструктуре. Темe разговора биле су ширење сарадње и тражењe простора за нови поштански хаб у Сремској Митровици.

Било је речи и о стању на тржишту поштанских и комерцијалних услуга на овом подручју, досадашњим резултатима, предлозима за унапређење пружања услуга, посебно доставе, новим технологијама и средствима рада, што ће побољшати пословне резултате.

Анђелковић је обишао и главну пошту у Сремској Митровици и разговарао са запосленима који су главни носиоци поштанског система у локалној заједници.

У Руми, Анђелковић се сусрео са председником Општине Рума Душаном Љубишићем са којим је разговарао о реновирању пошта и даљем ширењу пакетомата на територији општине. Ова унапређења омогућиће бржу и ефикаснију дистрибуцију пошиљака, али и интеграцију са свим услугама у општини, како би грађани општине могли да на једном месту заврше своје обавезе.

„Рума је један од лепших градова у овом делу Србије. Ова посета представља важан корак ка унапређењу услуга и подршку локалним заједницама. Верујем да ће планирани пројекти донети опипљиве резултате за грађане”, истакао је Анђелковић.

После разговора у згради Општине, Анђелковић је у друштву председника обишао пошту у Руми, у којој је разговарао са управницом и запосленима.

Пошта Србије има циљ да побољша корисничко искуство и грађанима пружи најбољу услугу. Са преко триста услуга, жели да оне буду још доступније корисницима.

Данашње посете Сремској Митровици и Руми усмерене су на јачање партнерства са локалним заједницама и континуирано унапређење услуга које се пружају широм земље.