Пошта Србије - Високи представници Тошибе обишли логистички центар „Поште Србије“

9.9.2024.

Високи представници Тошибе обишли логистички центар „Поште Србије“

Високи представници компаније Тошиба посетили су логистички центар ЈП „Пошта Србије“ у Београду. У склопу ове значајне посете, специјални гост био је господин Акира Имамура, aмбасадор Јапана у Србији.

Испред јапанске компаније присуствовали су Томоаки Кумагаи, потпредседник и генерални извршни директор за глобалну стратегију и развој пословања, и Хироши Морикава, председник и ЦЕО Тошибе за Европу.

Такође, у посети су били генерални менаџери Тошиба Европа, Кагејуки Исо и Јуџи Курису.

Госте је у име ЈП „Пошта Србије“ примио в.д. директора Пошта Србије, Зоран Анђелковић. Уз њега су били извршни директори Владимир Шарић и Предраг Милошевић, као и заменик директора Функције поштанске мреже Иван Бабић.

Током посете, анализирани су тренутни рад и могућности за унапређење процеса обраде пошиљака, имајући у виду велики раст обима посла у последња три месеца. Директор Зоран Анђелковић представио је планове за модернизацију логистичког центра у Београду, наглашавајући потребу за унапређењем како би се ефикасније обрадио све већи број пошиљака.

Посебна пажња посвећена је технолошком унапређењу главног логистичког центра у Земуну, завршеног 2014. године. Представници Тошибе су размотрили различите опције за максимално искоришћавање простора и припрему за будућу роботизацију.