Пошта Србије - Пошта у Костолцу од данас пружа услуге Банке Поштанска штедионица

28.8.2024.

Пошта у Костолцу од данас пружа услуге Банке Поштанска штедионица

Пошта Србије и Поштанска штедионица удружиле су снаге како би грађанима Костолца омогућили приступ свеобухватним поштанским и банкарским услугама на једном месту.

Ово је прва пошта која комбинује поштанске и банкарске услуге, а грађани могу да користе услуге као што су пост-експрес, мењачница, уплата и исплата рачуна, слање пакета и писама и разне банкарске услуге попут отварања рачуна и кеш кредита. Корисницима је доступан и поштин пакетомат, савремено и практично решење за брзу, лаку и паметну 24/7 испоруку пошиљака.

Ова сарадња је значајан корак у унапређењу доступности и квалитета услуга. Пошта Србије је нагласила да је овај корак део шире стратегије побољшања финансијских услуга и да ће се у будућности на задовољство заједничких корисника проширити на територију читаве Србије.

Свечаном отварању присуствовали су представници обе институције који су истакли важност овог корака у унапређењу квалитета услуга. Директоркa Функције платног промета и финансијских услуга Мирјана С. Остојић је изјавила: „Изузетно нам је велико задовољство што у Костолцу, у Пошти Србије, уводимо нову услугу у сарадњи са Банком Поштанска штедионица у циљу да клијентима омогућимо што удобније и лакше подношење захтева за кредитне производе и отварање текућих рачуна. Ова сарадња представља наш посвећен корак ка унапређењу квалитета и доступности услуга.“

Пошта Србије, као своју главну стратегију, у наредном периоду види ширење спектра услуга које ће пружати својим корисницима, док је стратегија синергије са Банком Поштанском штедионицом тренутни приоритет.

Директор регионалног центра Пожаревац, Банке Поштанске штедионице, Марко Павловић је додао: „Обeћање је испуњено и данас имамо велику част да први овакав објекат у сарадњи са Поштом Србије отворимо у Костолцу, чиме смо омогућили грађанима Костолца и околних места да не морају да иду у Пожаревац, већ ће овде, на једном месту, моћи да обаве све потребне банкарске услуге као што су отварање рачуна, картица, брзих кредита. Сарадња са Поштом Србије је наш корак ка пружању бољих услуга, што ће значајно олакшати свакодневне обавезе наших корисника.”

Пошта 12208 Костолац, налази се на адреси Трг Братства и јединства 2 и нуди услуге од понедељка до петка, од 8 до 19 сати, а суботом од 8 до 13 сати.