Пошта Србије - Цвеће за најлојалнију корисницу поште 18435 Куршумлијска Бања

23.8.2024.

Цвеће за најлојалнију корисницу поште 18435 Куршумлијска Бања

Поводом 101. рођендана дугогодишњу корисницу услуга из Куршумлијске Бање, омиљени поштар Филип Филиповић, у име в.д. директора ЈП „Пошта Србије“ Зорана Анђелковића, изненадио је цвећем.

Љубица Шејић, чији је супруг раније био управник поште у Куршумлијској Бањи, као и њена ћерка Славка Анакијев, за нашег изузетног колегу, награђиваног поштара Филипа Филиповића, имају само речи хвале. Оне су упутиле молбу да Филип остане у служби у овом граду приликом недавне посете в.д. директора Поште Србије Зорана Анђелковића, која им је услишена.

Колега Филиповић дуже од две деценије истиче се по преданом раду у Пошти Србије, али и личним примером, племенитошћу и алтруизмом доказаним на бројним пројектима од општег друштвеног значаја, пружајући различите видове помоћи становништву. Осмислио је бројне програме и активно се ангажовао на побољшању услова живота становника Куршумлијске Бање и околних насеља. За индивидуални допринос филантропији Филиповић је награђен Виртус наградом за 2018. годину, у категорији специјалне награде за помоћ становништву у руралним подручјима. Виртус награду понео је и за 2017. годину, док је претходно специјалном плакетом награђен у акцији доделе признања за најплеменитије подвиге у 2011. години, дневног листа „Вечерње новости”.

Филип Филиповић представљен је у бројним прилозима и репортажама највећих домаћих медијских сервиса, доприневши да се у јавности у најбољем светлу представи и Јавно предузеће „Поштa Србије”.