Пошта Србије - Зоран Анђелковић посетио пошту у Сомбору

14.8.2024.

Зоран Анђелковић посетио пошту у Сомбору

Зоран Анђелковић, в.д. директора Поште Србије, данас је посетио пошту 25101 Сомбор и сомборски поштански центар 25200, у оквиру шире стратегије унапређења и ширења мреже Пост-експреса. Директора и сараднике дочекале су љубазне и предусретљиве колеге из Сомбора.

Након потписивања изузетно важног Споразума са Мађарском поштом, који ће значајно допринети повећању прихода Пост-експреса и унапредити услуге које пружамо нашим корисницима, Анђелковић је са сарадницима наставио своје радне активности.

Анђелковић је са сарадницима посетио Сомбор, како би добио процену тренутних услова и идентификовао потенцијал за раст и развој. Идеја је да се обезбеде најбољи услови за даљи развој Пост-експреса, који је кључан за стратегију раста Поште Србије, која разматра и могућности отварање нових логистичких центара, укључујући и Сомбор, како би се одговорило на потребе тржишта и како би се унапредиле услуге за кориснике.

Ова иницијатива спроведена је као део свеобухватне стратегије Поште Србије за јачање регионалне присутности и унапређење логистичких капацитета у циљу пружања бржих и ефикаснијих услуга.

Пошта Србије има за циљ јачање пословних веза са међународним партнерима, што се јасно види из Споразума који је данас потписан са Мађарском поштом, а који ће омогућити додатну синергију и проширење услуга на међународном нивоу.