Пошта Србије - Интеграција система и задовољство корисника у Старој Пазови и Инђији

2.8.2024.

Интеграција система и задовољство корисника у Старој Пазови и Инђији

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Анђелковић посетио је пословнице у Старој Пазови и Инђији, где је спровео детаљну евалуацију тренутног стања и оперативних процеса. Ова посета представља део шире стратегије Поште Србије за унапређење квалитета услуга и модернизацију инфраструктуре, са циљем да се корисницима пружи што ефикаснија и бржа услуга.

Током посете, Анђелковић је разговарао са запосленима о свакодневним изазовима са којима се суочавају, као и о могућностима да им се побољшају радни услови, у оквиру радне јединице, како би се повећала ефикасност пословања. Он је нагласио значај континуираног улагања у обуку кадрова и модернизацију технолошких ресурса, што би требало да допринесе задовољству корисника. У пошти у Старој Пазови, запослен је млади кадар, који свој посао ради добро и савесно, а корисници се осећају пријатно, задовољни услугама које пружа Пошта Србије.

„Желимо да побољшамо корисничко искуство и нашим корисницима омогућимо најбољу могућу услугу. Пошта Србије има преко 300 услуга и желимо да оне буду још доступније нашим грађанима. Пост-експрес и онлајн трговина су у експанзији, и у том домену смо сасвим сигурно најоперативнији”, рекао је Анђелковић, уз нагласак могућности да се убудуће интегришу плаћања свих комуналних и пореских услуга на шалтерима пошта.

„Важна нам је интеграција нашег система са свим оним услугама које се у општини пружају. У том случају сваки грађанин би доласком на један шалтер могао веома брзо да добије информације о свим обавезама које има”, закључио је Анђелковић.

Анђелковић се у Инђији састао и са председником Општине Инђија Марком Гашићем, поводом сарадње Поште Србије и Општине Инђија ради унапређења поштанских услуга на територији ове општине. По завршетку састанка, Анђелковић се захвалио председнику Општине Инђија на гостопримству и истакао да су корисници услуга у Инђији са којима је разговарао задовољни услугама које Пошта Србије пружа. Након разговора у згради Општине, обишли су инђијску пошту.

На крају посете Зоран Анђелковић је похвалио запослене у обе пословнице за њихов труд и посвећеност, истакавши да су управо они стуб поштанског система у локалним заједницама, важни представници државе Србије, оснивача Поште Србије, јер долазе до сваког места и сваке куће.