Пошта Србије - Посета Нишу и састанак са градоначелницом

19.7.2024.

Посета Нишу и састанак са градоначелницом

У посети Нишу, в.д. директора Поште Србије Зоран Анђелковић данас је са градоначелницом Драганом Сотировски разговарао о будућој сарадњи и потребама за новим и унапређеним услугама за грађане.

Теме разговора биле су ширење мреже пословница где недостају уз подршку Града Ниша и друге могућности за повезивање, попут омогућавања увида за грађане у стање текућих обавеза у систему обједињене наплате и дуга према Пореској управи Ниш, као и издавања копија пореских решења њиховим обвезницима на шалтерима пошта.

У поштанско-логистичком центру у овом граду који има статус регионалног, директор Анђелковић је са извршним директорима и директорима и заменицима функција услуга, поштанске мреже и набавки и инвестиција, имао разговоре са руководиоцима регионалних и подручних јединица са југа и југоистока земље. Како је истакао, приоритети су максимално унапређење Пост-експрес услуге, осавремењавање и најшира аутоматизација и роботизација свих поштанских центара у систему и обезбеђивање адекватних локација за њих.

Било је речи о стању на тржишту поштанских и комерцијалних услуга на овом подручју, полугодишњим резултатима, предлозима за унапређење пружања услуга, посебно доставе, новим технологијама и средствима за рад, који ће побољшати пословне резултате ових регија и целог предузећа.

Анђелковић је обишао ауто гаражу нишке радне јединице и разговарао са запосленима који одржавају доставна возила, потом и главну пошту у Прокупљу.