Пошта Србије - Посета директора Радној јединици „Београдски венац”

28.5.2024.

Посета директора Радној јединици „Београдски венац”

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Анђелковић наставља са обиласцима београдских радних јединица. Поред посета седишту Радне јединице „Београдски венац” и пошти 11030 Београд 8 на Бановом Брду, Анђелковић је данас обишао и пошту 11040 Београд 33 која опслужује кориснике из „дипломатског” насеља на Дедињу.

Директор Анђелковић осврнуо се на затечено стање и потребе за унапређењем процеса и предочио планове пословодства за наредни период.

Запослени су са директором поделили информације о текућем фунционисању и условима рада, као и приоритетне потребе за интервенцијама у вези са условима рада и процесима.

Анђелковић је са запосленима разговарао и о евентуалним изменама процедура за пружање појединих услуга, затраживши њихове коментаре и сугестије. Рекао је да је отворен за конкретне предлоге који се тичу функционисања и пружања услуга, али за све друге потребе запослених, и позвао их да му се обрате.

Побољшање радно-материјалног положаја запослених један је од приоритета пословодства, поручио је Анђелковић, уз паралелни рад, заједничким снагама, на побољшању услуга и повећању прихода.