Пошта Србије - Пошта Србије на 37. Београдском маратону

28.4.2024.

Пошта Србије на 37. Београдском маратону

Пошта Србије још једном је исказала своју снажну подршку здравом начину живота и активном ангажману у заједници кроз своје учешће на 37. Београдском маратону, једном од најзначајнијих спортских догађаја у региону.

У оквиру ове манифстације одржана је и  "Пошта Србије Штафетни полумаратон", а победницима је награде уручио директор Поште Србије Зоран Ђорђевић.

"Са задовољством истичемо да смо трећу годину заредом активни учесници ове изузетне спортске манифестације која привлачи људе из свих крајева света. Београдски маратон за нас представља вишеструку прилику - не само да се такмичимо, већ и да промовишемо важност здравог живљења и спортског духа. Нашим учешћем и подршком, настојимо да охрабримо како наше запослене, тако и ширу заједницу, да препознају значај редовне физичке активности и здравих животних навика. Београдски маратон одражава преданост Београда и Србије ка унапређењу спортских активности и стављању наше земље на мапу атрактивних локација за спортске догађаје", рекао је Ђорђевић.

Поред подршке тркачима, Пошта Србије је припремила посебна изненађења за посетиоце у поштиним пакетоматима, додатно обогаћујући атмосферу овог великог спортског догађаја.