Пошта Србије - Делегација Постевропе у Београду: Пошта Србије домаћин Генералне скупштине

31.1.2024.

Делегација Постевропе у Београду: Пошта Србије домаћин Генералне скупштине

Делегација Постевропе, на челу са Генералним секретаром господином Ботоном Сзебенијем, у радној је посети Пошти Србије ради припрема за јубиларну 40. Генералну скупштину Асоцијације јавних поштанских оператора Европе – Постевропa, која ће се одржати 16. и 17. октобра у Београду ове године.

Представници Постевропе посету су започели састанцима са директором Поште Србије Зораном Ђорђевићем и стручним службама Поште Србије која ће угостити представнике чак 55 јавних поштанских оператора из 53 земље. За домаћина Генералне скупштине и Бизнис форума Пошта Србије и Београд изабрани су једногласно, што представља велико признање компетентности и улоге у европском поштанском сектору.

 

Постевропа данас је кључни играч у европском поштанском сектору, са преко 175.000 продајних пунктова и више од два милиона запослених, који свакодневно повезују преко 800 милиона људи, а главни циљ ове асоцијације је подршка развоју поштанске индустрије кроз имплементацију стратешких пројеката од значаја за јавне операторе у Европи.

 

Овај догађај пружиће Пошти Србије прилику да покаже своју посвећеност иновацијама и развоју поштанских услуга и прилика је за размену искустава и јачање међународне сарадње, што ће допринети јачању позиције Београда и Србије на европској пословној мапи.