Пошта Србије - Састанак о најважнијим темама из пословања – Приоритети у наредим месецима

28.11.2023.

Састанак о најважнијим темама из пословања – Приоритети у наредим месецима

Највиши менаџмент Поште Србије, в.д. директор Зоран Ђорђевић, извршни директори и директори кључних функција у Предузећу, разматрали су данас најважнија питања из пословања, показатеље финансијског положаја Предузећа и активности које предстоје према Програму пословања.

Договорене су активности које ће се реализовати у наредна два месеца, као и активности које су предвиђене споразумом са Владом Србије од 15. новембра, а које ће се се у свему спровести у складу са споразумом.

Теме састанка биле су и пријем нових извршилаца и одзив кандидата на актуелним конкурсима, ходограм активности на задацима реорганизације и нове систематизације радних места, као и недавне кадровске промене.

Посебна пажња посвећена је активностима које Пошта предузима на враћању поверења старих корисника и свеобухватном плану за ревитализацију пословања у складу са извршеном проценом штете.

У наставку, говорило се о пресеку стања и досадашњим резултатима на новим пројектима – сарадње са DHL-ом, пројектима еАрхив, еНотар и еНовчаник, замени старијих Поштиних банкомата и корацима који предстоје на даљем развоју инфраструктуре.

Учествовали су извршни директори задужени за информационе технологије и финансије и кадрове, директори функција за услуге, поштанску мрежу, људске ресурсе, правне послове, финансије и економске послове, заменик директора функције набавки, инвестиција и одржавања, као и специјални саветник директора Предузећа.

Одређени су рокови и динамика за све активности, а следећи састанак заказан је за почетак следеће недеље.