Пошта Србије - Пошта Србије демантује неистините информације о обустави рада у Суботици

20.11.2023.

Пошта Србије демантује неистините информације о обустави рада у Суботици

Јавно предузеће „Пошта Србије” обавештава јавност да је информација агенције Бета о обустави рада 11 стално запослених поштара у Суботици неистинита. У континуитету се суочавамо с низом неоснованих и нетачних вести, а ова информација је само последња у низу.

Позивамо грађане Србије да се лично увере у рад поштанских служби, проверавајући своје поштанске сандучиће у наредним данима.

Такође, апелујемо на све медије да одговорно поступају и не шире непроверене и неистините вести које штете не само Пошти Србије, већ и грађанима, партнерима и корисницима наших услуга.

Подсећамо да је на састанку у Влади Србије претходне недеље потписан споразум с представницима радника Поште Србије. Присутни представници радника, који су се одазвали позиву упућеном апсолутно свима, изнели су своје ставове и након вишесатних разговора, преговори су успешно окончани. Овим путем захваљујемо свим колегама на показаној конструктивности и одговорности током преговора, на показаном поверењу и престанку обуставе рада.

Пошта Србије ће, у складу с потписаним споразумом, наставити редовни шестомесечни дијалог с највишим руководством Владе Србије, те радити на додатном побољшању услова рада за све запослене.