Пошта Србије - cccc

8.11.2023.

Инициран састанак са Владом

На предлог Надзорног одбора Поште Србије вечерас је одржан састанак директора Предузећа Зорана Ђорђевића, чланова Надзорног одбора и извршних директора Милоша Ђурића, Саше Трандафиловића, Небојше Марковића и Драгана Ђорђевића, са представницима Синдиката Радник, Синдиката ПТТ Србије и Синдиката ЈП ПТТ саобраћаја Србије - Независност, коме су присуствовали директори функција безбедности, кадрова и унутрашње контроле.

Чули су се предлози како и на који начин да се превазиђе актуелна ситуација како би се што пре повратио редован режим рада и пословања.

Договорено је да се још колико вечерас пошаље писмо ресорном министарству и иницира за сутра ујутру састанак са представницима Владе Републике Србије, ресорног министра за информисање и телекомуникације са делегираним представницима радника у обустави, на коме би присуствовали представници синдиката и представници пословодства.

Директор Ђорђевић је још једном позвао запослене да се врате својим редовним пословима и тиме омогуће нормално функционисање Поште.