Пошта Србије - Одржана четрдесет шеста седница Надзорног Одбора

26.10.2023.

Одржана четрдесет шеста седница Надзорног Одбора

Надзорни одбор Јавног предузећа „Пошта Србије” на челу са председником НО Боришом Шаренцем, одржао је четрдесет шесту седницу у присуству вршиоца дужности директора Поште Србије Зорана Ђорђевића и дела пословодства.

Ђорђевић је на седници Надзорном Одбору изложио предлоге за покретање иницијативе за исплату зараде из добити и пријем нових радника, који су прихваћени и који ће бити упућени Влади Републике Србије.

На седници је презентован извештај о пословању ЈП „Пошта Србије“ за период јануар-септембар 2023. године, и између осталог, изложени је предлог Акционог плана за спровођење оптимизације послова са ходограмом активности, предлог Правилника о организацији и систематизацији, као и предлог пројектне групе за вредновање послова који су утврђени у предлогу систематизованих послова.

Директор Функције финансија и економских послова Владан Жарковић, директорка Функције правних послова и управљања непокретностима Наташа Димитријевић и директорка Функције поштанске Мреже Мирјана Рафаел упознали су Надзорни одбор са тренутним стањем у функцијама којима управљају.