Пошта Србије - Слање књига по најбољој цени до сада

20.10.2023.

Слање књига по најбољој цени до сада

На 66. Међународном београдском сајму књига од 21. до 29. октобра, Пошта Србије представља се други пут заредом, овога пута у сарадњи са Удружењем књижевника Србије. По до сада најповољнијој цени, 250 динара по пакету/пошиљци, у специјалној амбалажи, Пошта ће обезбедити једноставно и поуздано слање књига са Поштиног штанда у арени Хале 1 Београдског сајма, на било коју адресу у земљи.

О специјалној промо сајамској понуди и програму Поште Србије говорио је данас на Београдском сајму в.д. директор Зоран Ђорђевић.

„Пошта Србије увек је и на сваком месту где су наши грађани и корисници. Радујемо се интеракцији са њима и поновном сусрету на 66. Сајму књига. Пошта је овој престижној манифестацији и посетиоцима желела да допринесе више него повољном фиксном ценом за слање једног пакета/пошиљке било где у Србији, да би сви посетиоци додатно могли да уживају у „празнику књиге”. Издаваче, такође, позивамо да посете Поштин штанд и упознају се са посебним погодностима за слање пошиљака из њихових интернет трговина преко Поште”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Ђорђевић је истакао сарадњу Поште и Удружења књижевника Србије, које ће први пут имати штанд на Сајму књига који ће поделити са Поштом, а посетиоцима ће заједнички понудити богат и разноврстан литерарни и уметнички програм. Између осталог, додао је, светски позната имена која учествују на 60. Међународним сусретима писаца у Београду, на Сајму ће представити стваралаштво, потписивати књиге и разговарати са читаоцима.

Из програма издвајамо: у организацији Удружења књижевника Србије „Међународни сусрети писаца” у недељу 22. октобра у 12 часова; Књижевни матине – „Млади долазе”, „Књижевне новине”, „Издавачка делатност”, „Жене писци”, и „Мали принц”, од понедељка 23. октобра до петка 27. октобра, у 16 часова; Промоција монографске студије100 година ПТТ музеја” у среду 25. октобра у 11 часова. Креативне радионице о осликавању поштанске марке водиће истакнути уметник и креатор поштанских марака Поште Србије Мирослав Николић, од 23. октобра до 29. октобра свакога дана с почетком у 15 часова, док ће се дечје радионице „Поштански сатић” одржавати од 12 до 14 часова свих дана Сајма.

У галеријској поставци биће изложени Повеља цара Наполеона Бонапарте са императорским потписом, Повеља Луја XIV са краљевским златним печатом и потписом владара, посвете добитника Гонкурoве награде, две посвете Жака Превера новинару Кости Димитријевићу, Писма краља Милана Обреновића сину Александру на француском језику, Писаћа машина Десанке Максимовић, из Легата Жарка Петровићa, и други вредни експонати.

Програм се одвија на Поштином штанду, у арени Хале 1 Београдског сајма. Излагачи ће, такође, имати прилику да са представницима Поште разговарају о сарадњи под повољнијим условима у сегменту доставе књига купцима у њиховим интернет књижарама.