Пошта Србије - Возачи Поште Србије у самом врху на такмичењу професионалних возача

10.10.2023.

Возачи Поште Србије у самом врху на такмичењу професионалних возача

На XX отвореном међународном такмичењу професионалних возача из државе и региона, које је у организацији Удружења возача Београда одржано 8. октобра, колеге возачи Поште Србије оствариле су изванредан пласман. Душан Прлинчевић првак је у појединачној конкуренцији возача Ц категорије, док је у екипном делу такмичења освојено друго и треће место, за Б и Ц категорију.

Овим резултатом возачи Поште Србије остварили су пласман и узеће учешће на светском првенству у Италији наредне године.

Колеге је данас угостио и на успеху им честитао Зоран Ђорђевић, истакавши да Пошта Србије негује професионализам као део корпоративне културе и пословања и да се поноси стручним кадровским потенцијалом, те да ће и убудуће подржавати обуку и професионални развој кадрова, као и учешће на такмичењима и смотрама на којима могу показати знања, вештине и стечена искуства.

Поред прилике за представљање „мајстора волана” и промоције компанија у којима су запослени, један од главних циљева такмичења професионалних возача је пружање доприноса унапређењу безбедности у саобраћају. Генерални покровитељ манифестације била је Скупштина Града Београда, а домаћин и генерални спонзор ЈКП „Београд пут”.