Пошта Србије - Младен Вујевић најуспешнији Пост Про промотер у августу

26.9.2023.

Младен Вујевић најуспешнији Пост Про промотер у августу

Са преузетих 970 пост-експрес пошиљака на адресама корисника током августа, Младен Вујевић, достављач поште 11019 Београд 170 Радне јединице „Београд центар”, понео је титулу најуспешнијег Пост Про промотера за претходни месец.

Поред титуле на коју је, како истиче, веома поносан, Вујевић је допунским ангажовањем у зависном предузећу Поште Србије „Пост Про” остварио значајну финансијску надокнаду у висини једне целе плате, односно 54.000 динара нето и 82.000 бруто зараду.

Када смо га контактирали поводом престижног признања, Младен Вујевић нам је рекао: „Посебно сам захвалан директору Зорану Ђорђевићу, који је за запослене који су на терену у свакодневном контакту са корисницима, омогућио ову значајну прилику за додатну зараду. Ја сам у августу зарадио највише – чак две плате, док сам и у претходним месецима постизао заиста добар резултат”.

Додао је: „Од почетка рада у Пошти у мају 2020. године био ми је циљ да дам све од себе, да добро обављам посао. Драго ми је и посебно је задовољство што су то све моји надређени и приметили, директорка „Пост Про” Спасенија Ожеговић и директор моје матичне радне јединице Дарко Огњеновић, као и сам генерални директор лично”.

Овај млади и симпатични, а пре свега предузимљиви момак, наводи да му је када се крајем прошле године прикључио Пост Про тиму, мотив првенствено био да оствари допунску зараду, те је одлучио да уз све редовне обавезе уложи додатни труд и време. Каже да у почетку није имао превелика очекивања. Сада, свега неколико месеци касније, задовољан је што се определио на тај корак због резулата које постиже, а посебно јер се недавно оженио и са супругом очекује прво дете у децембру.

Објашњава нам какви су били сами почеци овог подухвата. „Стекавши поверење редовних корисника током обављањаредовне доставе ПЕ пошиљака, ослушкујући њихове потребе и искуства са приватним курирским службама, понудио сам им могућност преузимања пошиљака на адреси. Са развојем њиховог посла растао је и број пошиљака за преузимање, до заиста невероватне бројке од близу 1.000 пошиљака у једном месецу, и то засамо четири корисника, физичка лица”, каже Вујевић.

Младен има редован велики и захтеван рејон за доставу ПЕ пошиљака на подручју између Хотела Москва и Клиничког центра, ТЦ Галерија и Калемегдана. Истиче да је кључ у постизању успеха на оба задатка – посвећеност, добра организација и јака дисциплина, што су вештине које је дужи низ година развијао током бављења рагбијем, што му је и данас хоби.

Посебно истиче и да је за све промотере обезбеђена адекватна и вредна обука. Колегама, каже, радо преноси своја добра искуства и искрено их саветује да се и они опробају и прикључе Пост Про тиму. „Повремено су резултати нешто нижи, а онда постану значајни. Вреди покушати – успех је ближе него што мислите”, закључује Младен Вујевић, достављач пост-експрес пошиљака и најуспешнији Пост Про промотер.