Пошта Србије - Пошта и БПШ започеле преговоре да заједничким снагама шире мрежу банкомата

13.9.2023.

Пошта и БПШ започеле преговоре да заједничким снагама шире мрежу банкомата

Директор Поште Србије Зоран Ђорђевић одржао је  састанак са чланом Извршног одбора Банке Поштанска штедионица Александром Чортаном и директорком Сектора за платне картице и дигитално банкарство БПШ Јеленом Секуловић, на којем је договорено занављање Поштиних банкомата у наредних годину дана.

Предложено је да нови банкомати буду постављени на локацијама у складу са потребама грађана, а додатно, и да ће се на граничним прелазима и другим местима где постоји потреба, поставити банкомати на којима ће бити могуће обавити и мењачке послове.

„Пошта Србије предложила је Банци Поштанска штедионица и да, с обзиром на широку распрострањеност мреже банке, размотри и могућност постављања Поштиних пакетомата на локацијама где постоји интересовање грађана. На следећем састанку заказаном за петак очекује се финализација разговора и потписивање споразума о постављању пакетомата и банкомата”, рекао је директор Поште Србије Зоран Ђорђевић.

Даља сарадња Банке Поштанска штедионица и Поште Србије одражава посвећеност две компаније испуњавању потреба грађана Србије. Обе организације ће наставити да пажљиво разматрају захтеве грађана и радити на томе да им изађу у сусрет, што ће допринети користи како банци, тако и Пошти, као и целокупној заједници.