Пошта Србије - Обновљена пошта Кленак

30.5.2023.

Обновљена пошта Кленак

Новоотворену пошту 22424 Кленак посетили су данас в.д. директор Поште Србије Зоран Ђорђевић и извршни директори Владимир Димитријевић и Милош Ђурић, и председницa Општине Рума Александра Ћирић.

Радови на реновирању поште 22424 Кленак изведени су уз подршку Општине Рума. Александра Ћирић истакла је значај који ће нова модерна пошта и нове услуге имати за живот у Кленку и најавила даљу помоћ у осавремењавању пошта у мањим местима Општине Рума.

„Веома је важно за становнике Кленка и околних места да имају модерне поште и све услуге које пружамо у градским срединама. Желим да захвалим председници општине и свима који су учествовали у овом пројекту. Нове услуге, попут 420 Поштиних пакетомата које имамо у великим градовима, проширићемо и на мање средине, почев од Кленка. Биће и других новина, у наредна два месеца Пошту Србије очекује реорганизација, а поред подизања квалитета услуга тиме се омогућава и да рад наших запослених буде адекватно вреднован и награђен. Настављамо обнову наших пошта у целој земљи, а до краја године планирамо и потпуну дигитализацију наших услуга”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Пошта 22424 Кленак на адреси Мачванска 7 у Кленку, организована је као доставна пошта и пружа услуге новчаног пословања, пријема, испоруке и доставе пошиљака. Радно време поште је радним данима од 8 до 15 часова.