Пошта Србије - Састанак директора Ђорђевића са достављачима

28.3.2023.

Састанак директора Ђорђевића са достављачима

На састанку в.д. директора Поште Србије Зорана Ђорђевића и помоћнице директора РПЛЦ „Београд” Валентине Митровић са достављачима разговарано је о улози и значају ПЕ доставе за пословање Предузећа, о њиховом послу и актуелној ситуацији на терену.

Директор Ђорђевић говорио је о резултатима оствареним за претходне две године на унапређењу система и односа према запосленима, о повећању плата и напретку на унапређењу укупног материјалног положаја запослених. Издвојио је оснивање Пост Про, ћерке фирме Предузећа, која је за запослене отворила могућност за додатну зараду.

„Достављачи су витални део нашег система и само дијалогом и директном комуникацијом са запосленима у технологији можемо да створимо праву слику, због чега су нам ваше сугестије од великог значаја. У наредном периоду ће начин и методологија рада доставе и преузимања бити јасније дефинисани, због чега смо ту да чујемо све ваше предлоге. Наш дугорочни циљ је да наша Пошта иде напред и да сви наши запослени буду задовољни“, изјавио је Ђорђевић.

Колеге достављачи изнеле су своје предлоге за побољшање процеса организације рада на терену посебно у сегменту оптимизације рута. Ђорђевић је овом приликом подсетио да је проток информација од кључне важности за сва наредна унапређења, као и да су сви директори радних јединица у обавези да редовно информишу своје запослене о свим актуелностима у Предузећу и обезбеђују повратне информације са терена. Најавио је заједнички састанак пословодства, директора радних јединица и запослених на достави.