Пошта Србије - Проширени колегијум Предузећа одржан у Функцији поштанске мреже

16.3.2023.

Проширени колегијум Предузећа одржан у Функцији поштанске мреже

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“ Зоран Ђорђевић одржао је данас проширени колегијум Предузећа ком су, поред извршних директора и директора функција, присуствовали и директори свих радних јединица Поште Србије.

На састанку одржаном у Функцији поштанске мреже, директорка Пратеће функције стратегије и процене пословног ризика Мирјана Рафаел презентовала је присутнима резултате пословања, квалитет рада и продуктивност радних јединица ван регија и регионалних радних јединица у 2022. години, док је директорка Пратеће функције интерне ревизије Бојана Потежица представила резултате рада интерне ревизије.

Након детаљне анализе годишњих извештаја, директор Ђорђевић говорио је о развојним плановима Поште Србије за 2023. годину.

„Пратећи наш циљ трансформисања у успешну компанију интензивно радимо на побољшању свих сегмената пословања Поште Србије. У наредном периоду на интерном плану очекује нас реорганизација и јаснија систематизација радних места, док паралелно радимо на унапређењу продајних активности и на даљем развоју наших услуга. Установа смо у коју грађани Републике Србије имају огромно поверење које желимо да оправдамо квалитетом и понудом наших услуга, па нас тако у наредном периоду очекују нове погодности за наше кориснике у виду е-Новчаника и персонализованих Поштиних пакетомата који ће бити доступни грађанима и компанијама“, изјавио је Ђорђевић.