Пошта Србије - Радни састанак директора са синдикатима

14.2.2023.

Радни састанак директора са синдикатима

Зоран Ђорђевић, в.д. директор Поште Србије, одржао је данас састанак са представницима репрезентативних синдиката – Синдиката ПТТ Србије и Синдиката Радник Поште Србије, и Синдиката ЈП ПТТ саобраћаја „Независност”, на коме су разматране актуелне теме, исплата зарада и планови и смернице дигитализације и будућа реорганизација Предузећа.

Директор Ђорђевић упознао је синдикате о Програму пословања за 2023. годину, као најбитнијој теми. Обавестио је да ће исплата другог дела зараде за јануар бити извршена у петак 17. фебруара, у складу са Програмом пословања ЈП „Пошта Србије” за 2022. годину. Рекао је да ће јануарска зарада бити обрачуната и исплаћена према цени рада из јануара 2022, док ће одмах по добијању сагласности Владе Републике Србије на Предлог Програма пословања за 2023. годину, уз плату за фебруар бити исплаћена разлика зарада за јануар месец.

Договорен је наредни састанак у уторак 21. фебруара, одмах након састанка пословодства са директорима радних и регионалних радних јединица заказаног за 20. фебруар.