Пошта Србије - Слање пакета по приступачној цени и исплата пензија на адреси

10.2.2023.

Слање пакета по приступачној цени и исплата пензија на адреси

На данашњем скупу у Палати Србија поводом обележавања 100 година пензијског система у Србији, коме је присуствовао председник Србије Александар Вучић, Пошта Србије представила се међу најважнијим институцијама које пружају услуге пензионерима специјалним пакетима услуга и акцијама намењеним најстаријим корисницима.

Овом приликом Пошта Србије представила је сервисе из асортимана поштанско-финансијских и пакетских услуга са бројним погодностима и по мери својих најлојалнијих и најбројнијих корисника. Поред услуга уплате и исплате и платног промета, које се традиционално највише користе, апострофирана је услуга Обичан пакет, за слање пакета без означене вредности масе до три килограма са роком уручења до пет дана, по изузетно приступачној цени. Пошта у сарадњи са Банком Поштанска штедионица ад, нуди и услугу исплате пензија на адреси корисника за све који пензију примају преко текућих рачуна код ове банке. Поступак је крајње једноставан, а захтев за исплату са текућих рачуна на адреси корисника заинтересовани могу поднети у најближој филијали Банке Поштанска штедионица. Пошта нуди и  услуге плаћања рачуна, по ниским накнадама, ПостНет упутнице (најбржи трансфер новца унутар Србије), PostCash међународне поштанске упутнице, за брзо и једноставно слање или пријем новца (Црна Гора, Босна и Херцеговина и Хрватска, са исплатом у року од пола сата), и мењачке послове, по повољним условима у преко 560 пошта.

Пензионери су овом приликом могли да добију и све друге информације о поштанским и другим услугама које Пошта пружа, а догађају и презентацији на Поштином штанду присуствовала је Бојана Николић, директорка Функције услуга Поште Србије.