Пошта Србије - Одржан састанак београдских продајних тимова Поште Србије

6.2.2023.

Одржан састанак београдских продајних тимова Поште Србије

Руководилац Сектора за продају Функције услуга Ана Стојановић, одржала је данас састанак са представницима београдских продајних тимова, на којем је присутнима представила нову стратегију рада ове Функције у домену продаје и продајних активности.

„На јучерашњем састанку са в.д. директором Поште Србије Зораном Ђорђевићем, председником Надзорног одбора Боришом Шаренцем и делом руководства, Функција услуга добила је јасне смернице за даљи рад и развој услуга. Пошта Србије је најпоузданији пружалац услуга који својим клијентима нуди најбоље цене и погодности, као и највећу пословну мрежу на читавој територији Републике Србије, а на Функцији услуга је да на најбољи начин то предочи постојећим и будућим корисницима и прикаже им нашу разноврсну понуду поштанско-финансијских и комерицијалних услуга”, рекла је Стојановић, подсетивши продајне тимове да је редовно одржавање контаката са клијентима и рад на терену у циљу долажења до нових клијената од изузетне важности.

„У наредном периоду ћемо поред повећања обима пошиљака и повећања броја корисника интензивно радити и на подизању квалитета услуга на највиши ниво”, закључила је Стојановић.