Пошта Србије - Закључци са проширеног колегијума Поште Србије

26.1.2023.

Закључци са проширеног колегијума Поште Србије

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Ђорђевић одржао је данас први проширени колегијум Предузећа у 2023. години, којем су поред извршних директора и директора функција, присуствовали директори свих радних јединица Поште Србије и управници пошта. Ђорђевић је упознао руководиоце са резултатима пословања и најавио састанке пројектних тимова у циљу даљег развоја Поште Србије.

На састанку одржаном у Регионалном поштанско-логистичком центру „Београд” у Земуну, Ђорђевић је најавио састанак са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић, како би се наставило са даљим унапређењем рада предузећа и дигитализацијом.

Ђорђевић је обавестио присутне да ће на сајту Поште Србије бити објављена и оцена квалитета радних једница у 2021. и 2022. години, која ће бити јавно доступна и најавио годишње рангирање и награђивање запослених из радних јединица на основу квалитета услуга те радне јединице.

„Очекује нас шира сарадња са локалним самоуправама где год је то могуће, на корист свих грађана Србије. Такође, Отворени Балкан отвара могућност да сарађујемо и са поштанским управама у региону, очекују нас пројекти са поштама Црне Горе и Републике Српске у циљу ширења асортимана услуга. Тренутно разматрамо и увођење услуге мобилни новчаник, а у току је увођење праћења пошиљки у реалнијем времену и постављање специјализованих пакетомата, такозваних „боксова” у зградама који би по захтеву управника били постављени у тим зградама”, изјавио је Ђорђевић.