Пошта Србије - Са вама у свакој прилици – Поштини Вибер стикери за 2023.

26.12.2022.

Са вама у свакој прилици –  Поштини Вибер стикери за 2023.

Пошта Србије у сусрет најлепшем празничном периоду представља први пакет стикера за комуникацију на апликацији Вибер, намењен различитим приликама и радосним догађајима који нас очекују са почетком новог узбудљивог поглавља. Представљањем услуга које Пошта пружа на овај популаран начин, стикери носе препознатљиве мотиве пакета и духовито поручују – Све је у пакету.

Стикерима Поште Србије Са вама у свакој прилици (vb.me/580031) честита се Нова година, крсна слава, рођендан, 8. март – и преносе и друге лепе емоције и поруке, улепшавајући и обогаћујући комуникацију на омиљеној апликацији за размену порука у нашем региону. Пакет стикера Све је у пакету бесплатан је за преузимање на линку vb.me/580031 или претрагом Stiker Marketa на апликацији Вибер.

Корисници Вибера који преузму бесплатан стикер пакет Све је у пакету постају чланови  званичне Вибер заједнице Поште - Pošta Srbije, где ће добијати редовне информације о функционисању, новим услугама и другим актуелностима на теме од интереса за све кориснике – уз бројна занимљива изненађења која их очекују у садржају заједнице.