Пошта Србије - Директор Функције поштанске мреже поновио посету Косову и Метохији

14.12.2022.

Директор Функције поштанске мреже поновио посету Косову и Метохији

По налогу Зорана Ђорђевића, в.д. директора Поште Србије, представници пословодства Поштe Србије пружају подршку запосленима и српском народу на Косову и Метохији током поновне посете директора Функције поштанске мреже Дејана Шијака и његових сарадника поштама Радне јединице „Косово и Метохија”.

Са начелником Косовско-поморавског округа Давором Петковићем, делегација Поште Србије обишла је општине Косовског поморавља. Након села Ранилуг у општини Косовска Каменица, уследио је обилазак пошта у Шилову, Драганцу, Пасјану, Партешу, Врбовцу, Драјковцу, Штрпцу, потом обилазак пословница на Брезовици, Косову Пољу, Племетини и Прилужју. У разговору са запосленима било је речи о условима рада, могућим проблемима и притисцима којима су изложени.

Директор Шијак отворио је нову пошту у селу Врбовац у општини Витина, према плановима Предузећа за стално ширење мреже и стварање бољег амбијента за запослене и кориснике.  

„Велика ми је част да сам поново са нашим запосленима на Косову и Метохији, а повод је озбиљност ситуације којој смо као држава изложени. Пошта Србије мисли на своје раднике и неће их оставити саме. Ми смо велика породица, озбиљна компанија која има велике планове за будућност, која укључује и све вас који дајете неизмеран допринос да Пошта Србије опстане на бранику наше отаџбине. Преносим вам поздраве директора Зорана Ђорђевића са поруком да истрајете и да ћете увек имати нашу пружену руку. И убудуће неуморно ћемо заједно радити на остварењу наших заједничких планова и циљева”, поручио је Дејан Шијак.

Делегација је затим посетила манастир Драганац, задужбину Кнеза Лазара из 14. века, недалеко од Гњилана.