Пошта Србије - Отворен 65. Београдски сајам књига

23.10.2022.

Почео 65. Београдски сајам књига

После двогодишње паузе, 65. Међународни београдски сајам књига свечано је данас отворен и траје до 30. октобра. Пошта Србије први пут се представља на Сајму књига, специјалном промотивном понудом за слање књига и богатим седмодневним програмом, који ће се одвијати на Поштином штанду у арени Хале 1 Београдског сајма.

По промотивној цени од 300 динара за слање једног пакета/пошиљке, у специјалној амбалажи, посетиоци су у прилици да купљене књиге пошаљу на кућну и друге адресе широм Србије. Из креативног програма издвајамо: промоција пригодне поштанске марке „85 година Београдског сајма” одржаће се у уторак 25. октобра у 11 часова, док ће у среду 26. октобра у 17 часова, Пошта бити домаћин промоције капиталног издања – монографије „100 година Душка Радовића”, приређивача Зорице Хаџић, у издању Маскома. Предавање на тему креативне фотографије одржаће чувени уметници фотографије – браћа Замуровић, у суботу 29. октобра у 17 часова.

Ту су и бројне креативне радионице из области филателије, као и радионице Поштански сатић у више термина, намењене најмлађим посетиоцима. Комплетан програм на Поштином штанду можете видети ОВДЕ.