Пошта Србије - Књиге са сајма директно на жељену адресу

18.10.2022.

Књиге са сајма директно на жељену адресу

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“ Зоран Ђорђевић данас је на конференцији за новинаре поводом предстојећег 65. Међународног београдског сајма књига најавио посебне погодности које ће Пошта на свом штанду у Арени Хале 1 обезбедити за све посетиоце и учеснике ове манифестације.

Пошта Србије ове године први пут учествује на Међународном београдском сајму књига и посетиоцима ће кроз своје активности представити друштвено-одговорне пројекте у области културе и издавачке делатности којима, као национална компанија, даје допринос развоју друштва.

„У жељи да свим посетиоцима овај празник писане речи буде право задовољство, без оптерећења и бриге око ношења купљених књига, омогућили смо да сви који то желе, директно са нашег штанда из Хале 1 књиге пошаљу на жељену адресу по промотивној фиксној цени, без обзира на тежину пошиљке. Такође, Пошта ће кроз свакодневне интерактивне радионице посебну пажњу посветити малишанима, али и одраслима који желе да науче или испробају своје вештине у области калиграфије, осликавања поштанских марака или уметничке фотографије. Свакако, у нашем фокусу су и сами издавачи које, такође, позивамо да посете Поштин штанд у чувеној Арени и на лицу места се упознају са посебним погодностима пословне сарадње у области слања пошиљака из интернет трговине“, рекао је Зоран Ђорђевић.

У овиру сајамског програма Поште Србије, у уторак 25. октобра у 12 часова, биће представљена и марка поводом 85. година Београдског сајма, а у среду 26. октобра у 17 часова, Пошта ће на свом штанду бити домаћин промоције капиталног издања поводом стогодишњице рођења књижевног великана Душка Радовића - монографије „100 година Душка Радовића“, приређивач Зорица Хаџић.

Целокупан програм сајамских активности на штанду Поште Србије, биће објављен на Поштином званичном сајту www.posta.rs, као и на друштвеним мрежама.