Пошта Србије - Услуге Поште за привреду на Сајму у Новој Пазови

30.9.2022.

Услуге Поште за привреду на Сајму у Новој Пазови

Пошта Србије учествује на 15. Регионалном сајму привреде у Новој Пазови и на специјализованом штанду представља услуге намењене бизнис корисницима. Поред стандардних поштанско-финансијских, излагачима и посетиоцима презентују се пакети услуга комплетне логистичке подршке и решења за организацију појединачних сегмената превоза и складиштења робе.

Пошта Србије ставља на располагање широку и квалитетну понуду услуга којима одговара на потребе привредника, који у свом пословању и даљем развоју могу да рачунају на поуздане и повољне услуге Поште у различитим сегментима – стандардне или пакете логистичке подршке у пословању, услуге подршке извозу и посебно креиране маркетиншке, поштанско-финансијске и информатичке услуге, које подразумевају најновија софтверска и апликативна решења. Такође, пословни корисници могу остварити додатне погодности уколико закључе уговор о пословној сарадњи са Поштом Србије.

Регионални сајам привреде у Новој Пазови, у организацији Општине Стара Пазова и Привредне коморе Србије – Регионалнe привредне коморе Сремског управног округа, бележи традицију дугу деценију и по, представљајући репрезентативну понуду привреде овог краја, са све више излагача и посетиоца сваке године.